RKC wil door met Grim: 'Gelukkig zie ik ene na de andere club trainer aanstellen'

RKC wil door met Grim: 'Gelukkig zie ik ene na de andere club trainer aanstellen'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 14:31wo 12-06-2019 om 14:31

RKC Waalwijk hoopt het contract van succestrainer Fred Grim open te breken en te verlengen. Dat stelt algemeen directeur Frank van Mosselveld in gesprek met FOX Sports.

Grim leidde RKC via de nacompetitie naar promotie in de Eredivisie. Het lijkt erop dat de succestrainer daarin volgend jaar actief is als trainer van RKC. "Gelukkig zie ik de ene na de andere Eredivisieclub een trainer aanstellen", aldus Van Mosselveld voor de camera van FOX Sports over mogelijke belangstelling in Grim. De naam van Grim werd in verband gebracht met PEC Zwolle, maar die club stelde eind mei John Stegeman aan.

Grim heeft in Waalwijk nog een contract tot de zomer van 2020, maar RKC is tevreden over zijn functioneren. "Fred heeft zelf altijd aangegeven trainer te willen zijn in de Eredivisie. Daar zijn we nu. Hij past bij de club, is een fijn mens en kan spelers ontwikkelen", somt Van Mosselveld op. "Wat dat aangaat zullen we er alles an doen om Fred binnen te houden en langer te binden."

RKC en Grim zijn met elkaar in gesprek over een nieuw contract. "Fred heeft sowieso nog een contract voor een jaar. Wij willen dat openbreken en verlengen. Ik hoop dat we daar snel uitkomen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat RKC zich volgend seizoen handhaven?

(4520 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws