Roda hoopt op achterban van investeerder en komt met 'Mexicaans Twitterkanaal'

Roda hoopt op achterban van investeerder en komt met 'Mexicaans Twitterkanaal'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 17:45wo 12-06-2019 om 17:45

Roda JC ondergaat veel veranderingen sinds Mauricio Garcia de la Vega grootaandeelhouder is bij de club. De Mexicaan wil ook de mensen in zijn thuisland op de hoogte houden van de verrichtingen van Roda en de Kerkradenaren hebben nu dan ook een officieel Twitter-account in het Spaans.

Op het kanaal worden mensen welkom geheten op het Mexicaanse Twitter-kanaal van Roda en worden alle nieuwtjes rondom de club uit Kerkrade gedeeld met de Spaanstalige achterban van de club. Er wordt bijvoorbeeld gemeld dat Roda in Jean-Paul de Jong een nieuwe 'director técnico' heeft en ook de aanstelling van José Maria Fernández Rubio als hoofd digitale scouting al bevestigd.

De club stelt op het Twitterkanaal de 'Orgullo del Sur', de 'Trots van het Zuiden' te zijn en is te volgen via @RodaJCES. Het kanaal moet wel nog aan bekendheid vergaren, want voorlopig heeft de Spaanstalige pagina van Roda JC slechts 37 volgers. Garcia de la Vega is sinds vorige week eigenaar van Roda JC en zal zijn precieze plannen met de club in de komende weken gaan toelichten, schrijft 1Limburg.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws