Raiola reageert op vermeende transfer De Ligt: 'Het is allemaal fake news'

Raiola reageert op vermeende transfer De Ligt: 'Het is allemaal fake news'

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 22:54wo 12-06-2019 om 22:54

Mino Raiola dook woensdag in Parijs op, nadat was gemeld dat de transfer van Matthijs de Ligt naar Paris Saint-Germain op handen was. Volgens de invloedrijke zaakwaarnemer was hij echter om een heel andere reden in de Franse hoofdstad.

Raiola werd gespot door journalist Lassana Camara, die al snel een foto met hem deelde via social media. Het wakkerde de geruchten over een transfer van de aanvoerder van Ajax aan. Onder meer Gianluca Di Marzio berichtte dat de Nederlandse belangenbehartiger in Parijs was om een deal met PSG in orde te maken.

Volgens Raiola is daar echter niets van waar. "Dit is een klassiek geval van fake news", reageert hij in gesprek met persbureau ANSA. "Hij (Camara, red.) vroeg mij om op de foto te gaan. Ik zei ja, maar wist niet dat hij een journalist is. Ik heb nog nooit met hem gesproken. Het is allemaal fake news."

De Ligt verklaarde zelf al meermaals dat hij tijdens zijn vakantie de knoop zal doorhakken. De Oranje-international heeft een contract tot medio 2022 in de Johan Cruijff Arena en moet zo'n 75 miljoen euro kosten.

Poll

Wat moet De Ligt doen?

(4211 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws