Groot nieuws De Telegraaf: PSG heeft 'bijna beet' en wil De Ligt snel vastleggen

Groot nieuws De Telegraaf: PSG heeft 'bijna beet' en wil De Ligt snel vastleggen

Gepubliceerd: donderdag 13 juni 2019 om 06:35do 13-06-2019 om 06:35

Paris Saint-Germain heeft Matthijs de Ligt 'bijna beet'. In Parijs lonkt een lucratief, vijfjarig contract voor de verdediger van Ajax en het Nederlands elftal. Met dat nieuws pakt De Telegraaf donderdag groot uit.

De Ligt 'heeft al voorgesorteerd' op een lucratieve transfer naar PSG, weet de ochtendkrant. Zaakwaarnemer Mino Raiolo sprak deze week met de technisch directeur van de Franse grootmacht. Vriendin Annekee Molenaar en haar moeder Christiane brachten onlangs een bezoek aan Parijs. Zij werden in geblindeerde auto's door de stad gereden, op zoek naar een huis. 

Frenkie-debacle
PSG hoopt dat De Ligt 'zo snel mogelijk' tekent bij de club. De club van trainer Thomas Tuchel wil niet nog een keer te kijk worden gezet na het debacle rond Frenkie de Jong. Een halfjaar geleden meende PSG de Ajax-middenvelder binnen te hebben. De vriendin van De Jong bezocht Parijs en zaakwaarnemer Ali Dursun had uitgebreid gesproken met de PSG-leiding. Op het allerlaatste moment liet De Jong zijn gevoel spreken en koos hij tóch voor FC Barcelona. Daarom wil PSG nu doorpakken, zodat De Ligt tijdens zijn welverdiende vakantie geen twijfels krijgt en, net als zijn vriend en collega-international, uiteindelijk tóch voor Barça kiest. 

De kampioen van Spanje is namelijk óók nog in de race voor De Ligt; daarnaast acht Juventus zichzelf evenmin kansloos in de strijd om de handtekening van de negentienjarige stopper. PSG geeft nu echter gas en wil De Ligt 'niet meer loslaten', schrijft De Telegraaf. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is PSG een goede club voor De Ligt?

(27541 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws