Ik verwacht dat PSV binnenkort contact opneemt met mijn zaakwaarnemer

"Ik verwacht dat PSV binnenkort contact opneemt met mijn zaakwaarnemer"

Gepubliceerd: donderdag 13 juni 2019 om 07:28do 13-06-2019 om 07:28

Hidde Jurjus meldt zich komende dinsdag bij PSV. De doelman weet nog niet wat de Brabantse topclub voor ogen heeft met hem. De sluitpost hoopt snel op duidelijkheid. 

De goalie, die afgelopen seizoen verhuurd werd aan De Graafschap en met De Superboeren degradeerde uit de Eredivisie, vertelt dat in gesprek met De Gelderlander. "Er zijn nog geen gesprekken met de club geweest. Ik heb alleen een e-mail met een persoonlijk programma voor deze zomer ontvangen."

"Ik verwacht dat PSV binnenkort contact opneemt met mijn zaakwaarnemer en dan met een plan komt. Ik houd alles opties op. Ja, ook een langer verblijf bij De Graafschap. Ik wacht het af en zorg dat ik fit aan de voorbereiding begin."

Jurjus miste de slotfase van het afgelopen seizoen door een blessure. De degradatie van De Graafschap kwam niettemin keihard aan. "Ik heb mezelf altijd positief opgesteld, ook na mijn blessure, en heb geprobeerd het team en Nigel Bertrams zo goed mogelijk te helpen. Het is ongelooflijk pijnlijk dat we degradatie niet hebben kunnen voorkomen. Maar we moeten door. Dat geldt voor De Graafschap, maar zeker ook voor mij."

Het contract van Jurjus (25) loopt nog twee jaar door in het Philips Stadion. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Jurjus ooit nog doorbreken bij PSV?

(2450 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws