Borst adviseert 'onverstandige' De Ligt: 'PSG moet je toch niet willen!?'

Borst adviseert 'onverstandige' De Ligt: 'PSG moet je toch niet willen!?'

Gepubliceerd: donderdag 13 juni 2019 om 08:43do 13-06-2019 om 08:43

Hugo Borst is niet enthousiast over de aanstaande megatransfer van Matthijs de Ligt naar Paris Saint-Germain. De columnist van het Algemeen Dagblad liet dat woensdagavond bij talkshow M. 

Ajax-aanvoerder De Ligt (19) werd de afgelopen maanden in verband gebracht met onder meer FC Barcelona, Bayern München, Manchester City en Juventus. Volgens de laatste berichten koerst de tiener echter af op een transfer naar PSG. De Telegraaf bevestigde inmiddels dat in Parijs een vijfjarig contract lonkt voor de verdediger; Ligue 1-kampioen PSG denkt De Ligt 'bijna beet' te hebben.

"Paris Saint-Germain, dat moet je toch niet willen!?", zei Borst. "Matthijs de Ligt, die achten wij geschikt voor Spanje, maar vooral voor de Premier League..."

"Wie ben jij om voor hem te kiezen?", wilde acteur Bilal Wahib vervolgens van Borst weten. "Als hij graag naar Frankrijk wil, dan moet-ie naar Frankrijk."

Borst: "Nou, ik heb 25, 30 jaar ervaring... Het kan een onverstandige keuze blijken. Dan heb ik het in ieder geval gezegd."

Poll

Is PSG een goede club voor De Ligt?

(27538 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws