Tweede Sparta-versterking in drie dagen: 'Veel kwaliteiten, goede mentaliteit'

Tweede Sparta-versterking in drie dagen: 'Veel kwaliteiten, goede mentaliteit'

Gepubliceerd: donderdag 13 juni 2019 om 14:00do 13-06-2019 om 14:00

Bryan Smeets gaat met Sparta de Eredivisie in. De aanvallende middenvelder van TOP Oss is voor twee jaar gestrikt door de promovendus. Sparta bevestigt de komst van Smeets donderdagmiddag via de officiële kanalen. 

"Bryan heeft in het verleden bewezen over veel kwaliteiten en een goede mentaliteit te beschikken. Met TOP Oss heeft hij een erg succesvol seizoen achter de rug, waarin hij een belangrijk aandeel had aan de goede prestaties", vertelt Sparta-directeur Henk van Stee op de website van de club. "We zijn ervan overtuigd dat hij ook op het hoogste niveau van waarde kan zijn en zijn blij hem mee te kunnen nemen naar de Eredivisie."

De 26-jarige Smeets was eerder actief bij MVV en De Graafschap. Zijn contract in Oss liep nog één jaar door. RTV Rijnmond meldt dat Sparta in januari ook al een poging waagde om de Limburger naar Het Kasteel te halen. Toen kwam een overstap niet van de grond. 

Dinsdag versterkte Sparta zich al met middenvelder Laros Duarte. Ook is de club van trainer Henk Fraser geïnteresserd in Jurgen Mattheij. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws