Snoei hard bezig met De Graafschap-selectie: 'Die zou hier heel goed passen'

Snoei hard bezig met De Graafschap-selectie: 'Die zou hier heel goed passen'

13-06-2019 15:57
23

Mike Snoei hoopt dat Daryl van Mieghem, Fabian Serrarens en Stef Nijland komend seizoen bij De Graafschap spelen. De oefenmeester is hard aan het werk om zijn selectie op peil te krijgen en hoopt onder meer Toine van Huizen binnen te halen.

De Graafschap degradeerde afgelopen seizoen naar de Keuken Kampioen Divisie en heeft op dit moment slechts tien spelers onder contract staan. Snoei hoopt verschillende jongens ervan te kunnen overtuigen in Doetinchem te blijven. Een van hen is Van Michem, wiens contract afloopt. "Ik vind Daryl echt een interessante speler en wil graag met hem verder. Dat zal hopelijk snel vorm gaan krijgen en dat moet ook", stelt hij tegenover Omroep Gelderland.

Voor Serrarens geldt hetzelfde. Ook zijn contract loopt af, maar ook hem wil Snoei graag behouoden. "Ook met Fabian ga ik snel praten, net als met Stef Nijland. Die jongen heeft hier veel te weinig gespeeld. Misschien kunnen we hem weer in de juiste richting krijgen. Het zijn spelers die hoog op mijn lijstje staan, maar ze zijn nu even op vakantie." Voor Nijland is de situatie overigens iets anders, omdat hij niet uit zijn contract loopt, maar nog een jaar vastligt.

Verder hoopt Snoei ook op nieuwe spelers, waaronder Toine van Huizen. Van Huizen loopt bij Telstar, waar hij al samenwerkte met Snoei, uit zijn contract. Er zijn echter meer clubs die de centrale verdediger willen hebben. "Wat ik kan zeggen is dat hij een geweldige regelaar is die hier heel goed zou passen. Ik zou liegen als ik zeg dat hij niet in beeld is. Een typische De Graafschap-speler door hoe hij in elkaar zit."