RKC Waalwijk stunt: Na zo'n seizoen is het logisch dat er veel belangstelling is

RKC Waalwijk stunt: "Na zo'n seizoen is het logisch dat er veel belangstelling is"

Gepubliceerd: donderdag 13 juni 2019 om 19:20do 13-06-2019 om 19:20

RKC Waalwijk heeft Fred Grim voor de club weten te behouden. De promovendus maakt dat donderdagavond bekend. Grim is ook de komende twee seizoenen hoofdtrainer van RKC. Zijn contract is met één seizoen verlengd.

Na een zeer succesvol verlopen seizoen, waarin promotie naar de Eredivisie werd bewerkstelligd, werd er niet alleen spelers, maar ook aan Grim getrokken. De 53-jarige Amsterdammer blijft RKC echter trouw.

"We hebben het afgelopen seizoen met het team en iedereen er omheen een fantastische prestatie neergezet. De samenwerking tot nu toe geeft veel vertrouwen en ik zie er naar uit om verder te bouwen aan de sportieve ambities van RKC Waalwijk", laat Grim weten op de clubsite van RKC.

"Fred past als mens en coach goed bij de club", laat algemeen directeur Frank van Mosselveld weten. "Hij laat het elftal herkenbaar voetbal spelen en kan als geen ander spelers raken en ontwikkelen. Na zo'n seizoen is het logisch dat er veel belangstelling is en we zijn dan ook blij dat we Fred langer aan ons weten te binden."

Grim werd de afgelopen weken onder meer gelinkt aan PEC Zwolle.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws