Neville hekelt Nederlandse 'keyboard warrior': 'Kom van bank af en zoek een baan'

Neville hekelt Nederlandse 'keyboard warrior': 'Kom van bank af en zoek een baan'

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 09:09vr 14-06-2019 om 09:09

Phil Neville heeft in Engeland gehakt gemaakt van Raymond Verheijen, de Nederlandse inspanningsfysioloog die zich kritisch uitte over het WK vrouwenvoetbal. Neville noemt Verheijen een 'keyboard warrior'.

Verheijen vindt dat het WK achter gesloten deuren moet worden gespeeld en noemde het niveau 'schokkend'. 'Alsof je gras ziet groeien', schreef hij op Twitter. 'Een van de oorzaken is dat de meeste teams worden getraind door onbenullige overblijfselen van het mannenvoetbal, in plaats van de beste vrouwentrainers.'

De teksten van Verheijen hebben kwaad bloed gezet bij Neville, die terugslaat. "Hij heeft uitgehaald naar Ferguson, Wenger, Pochettino, Klopp.. Hij heeft uitgehaald naar iedere topmanager ter wereld", citeert de Engelse krant The Independent Neville. "Toen ik in de staf van Manchester United zat haalde hij uit naar David Moyes. Hij haalt uit naar iedereen."

"Hij is een keyboard warrior. Hij praat over een fantastisch spel, maar ik heb hem nooit in de top zien werken. Dat is waarom hij geen baan kan krijgen. Raymond, kom van de bank af en zoek een baan. Ga de Champions League en de Premier League winnen. Dat is wat de mensen doen waar hij kritiek op heeft. Dit is waarom hij een ei als profielfoto heeft."

Detail: Neville is bondscoach van het vrouwenelftal van Engeland.

Lees meer over: Nederland Nederland

Poll

Met wie ben je het eens?

(1728 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws