ADO strikt 'drijvende kracht': 'Nog veel plezier beleven aan zijn gouden linker'

ADO strikt 'drijvende kracht': 'Nog veel plezier beleven aan zijn gouden linker'

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 10:10vr 14-06-2019 om 10:10

John Goossens blijft behouden voor ADO Den Haag. De dertigjarige aanvallende middenvelder heeft zijn aflopende contract in de Hofstad verlengd tot medio 2021, met een optie voor een extra jaar.

ADO omschrijft Goossens als één van de dragende krachten achter de sterke tweede seizoenshelft. Hij speelde in totaal 21 Eredivisie-duels afgelopen seizoen, waarin hij één keer scoorde en één assist gaf. "We zijn blij dat we er met John zijn uitgekomen en dat hij dus nog minimaal twee jaar bij ons blijft", zegt manager voetbalzaken Jeffrey van As.

"John is een ervaren speler, die al richting de 200 wedstrijden in het betaalde voetbal gaat", aldus Van As. "Hij heeft een fijne techniek en misschien nog wel een betere traptechniek. Dat maakt hem een belangrijke schakel in ons positiespel en een gevaarlijk wapen bij standaardsituaties. We zullen nog veel plezier beleven aan zijn gouden linker."

Goossens doorliep de jeugdopleiding van Ajax en kwam via NEC, Feyenoord, Pune City, Voluntari en Chicago Fire bij ADO terecht in het seizoen 2017/'18. ADO heeft goede hoop dat andere spelers die in het bezit zijn van een aflopend contract op korte termijn het voorbeeld van Goossens volgen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws