'Transfer Cillessen in stroomversnelling: doelman onderweg naar Premier League'

'Transfer Cillessen in stroomversnelling: doelman onderweg naar Premier League'

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 10:25vr 14-06-2019 om 10:25

Een transfer van Jasper Cillessen lijkt in een stroomversnelling te zijn gekomen. Volgens Diario Sport is er vanuit de Premier League serieuze interesse voor de dertigjarige doelman van FC Barcelona.

Cillessen wil deze zomer vertrekken uit Camp Nou om meer aan spelen toe te komen. De onderhandelingen tussen de Spaanse kampioen en geïnteresseerde clubs leken echter moeizaam te verlopen, aangezien Barça op de transferclausule van zestig miljoen euro in het contract kon wijzen.

Nu lijkt een vertrek van de Oranje-international toch sneller rond te komen dan verwacht, meldt Diario Sport. Manchester United bekeek hem al uitvoerig voor het geval David De Gea zou vertrekken, maar het zijn West Ham United en Everton die nu doorpakken. Ook Valencia en Benfica zijn nog altijd gecharmeerd van Cillessen. Zij lijken echter niet op te kunnen boksen tegen de financiële overmacht uit Engeland.

Barça wil de stand-in van Marc-André Ter Stegen nu voor twintig miljoen laten gaan. Daar kunnen West Ham en het Everton van technisch directeur Marcel Brands aan voldoen. Cillessen zou al met die clubs onderhandelen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws