'Ajax en PSV informeerden bij Inter: Standard heeft de beste papieren'

'Ajax en PSV informeerden bij Inter: Standard heeft de beste papieren'

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 13:50vr 14-06-2019 om 13:50

Ajax en PSV hebben geïnformeerd naar Zinho Vanheusden. Toch lijkt Standard Luik de beste papieren te hebben om de Belgisch jeugdinternational binnen te halen. Dat meldt Het Belang van Limburg.

Volgens het Belgische medium is Standard bereid om 18 à 20 miljoen euro te betalen om Vanheusden over te nemen van Inter. Daarmee zou Vanheusden de duurste aankoop ooit worden van de club. Volgens HBVL hebben ook Mainz, Wolverhampton en Southampton interesse in de diensten van de negentienjarige centrale verdediger, die het afgelopen anderhalf jaar op huurbasis in Luik speelde.

Het medium stelt dat ook Ajax en PSV in Italië hebben geinformeerd, maar de belangstelling zou inmiddels zijn bekoeld. Volgens HBVL kunnen andere geïnteresseerde clubs Vanheusden wel meer salaris bieden. De jeugdinternational zou zelf echter het liefst in Luik blijven.

Door de verkoop van Razvan Marin (Ajax) en Moussa Djenepo (Southampton) heeft Standard financieel in ieder geval de middelen om Vanheusden binnen te halen. Bovendien heeft het zelf nog recht op dertig procent van de transferinkomsten.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws