'United sorteert voor op Pogba-vertrek en biedt 75 miljoen euro voor Argentijn'

'United sorteert voor op Pogba-vertrek en biedt 75 miljoen euro voor Argentijn'

14-06-2019 15:56
22

Manchester United lijkt achter de schermen druk bezig om de selectie een impuls te geven. Real Betis heeft een bod ontvangen van liefst 75 miljoen euro voor Giovani Lo Celso, meldt het lokale Estadio Deportivo. Ook Ivan Rakitic is in beeld op Old Trafford.

United lijkt rekening te houden met een vertrek van ster Paul Pogba, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Juventus en Real Madrid. Een transfer van de Fransman zou de oorlogskas van de club flink spekken en Rakitic en Lo Celso lijken in beeld om hem te doen vergeten.

De 23-jarige Lo Celso beleefde een ijzersterk seizoen bij Real Betis. De club uit Sevilla huurde hem in eerste instantie van Paris Saint-Germain, maar lichtte vorige maand de koopoptie van 22 miljoen. De Spanjaarden lijken hem met veel winst door te gaan verkopen. Tottenham Hotspur bood al 60 miljoen voor de Argentijnse middenvelder, maar lijkt te worden afgetroefd door de rivaal.

United heeft daarnaast zijn zinnen gezet op Rakitic, weet onder meer The Sun. Volgens Cadena SER stemt FC Barcelona-trainer Ernesto Valverde na lang beraad in met een vertrek van de 31-jarige Kroaat deze zomer.