Feyenoord slaat belangrijke slag en weet Jörgensen binnenboord te houden

Feyenoord slaat belangrijke slag en weet Jörgensen binnenboord te houden

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 17:53vr 14-06-2019 om 17:53

Feyenoord heeft met Nicolai Jörgensen een principeakkoord bereikt over een nieuw contract. Dat meldt de Rotterdamse club vrijdagmiddag. Het huidige contract van Jörgensen loopt nog tot 2021. Daar komt een jaar bij.

De 28-jarige Jörgensen tekent na zijn vakantie een nieuw contract bij Feyenoord. "Mooi dat Nicolai na een seizoen dat door blessures niet gebracht heeft wat hij ervan gehoopt had er hier weer vol voor wil gaan", legt technisch directeur Sjaak Troost uit op de clubsite van Feyenoord. "Hij is getergd en wil zich samen met Feyenoord revancheren voor vorig seizoen. Nicolai geeft hiermee een goed signaal af aan de andere spelers."

Ook hoofdtrainer Jaap Stam is blij met het nieuws. "De club en Nicolai geven hiermee een mooi signaal af. Nicolai heeft bewezen tot een van de topspitsen van de Eredivisie te behoren. Met zijn ervaring, technische kwaliteiten en fysiek kan hij samen met de andere aanvallers het verschil maken voor Feyenoord. Ik kijk er naar uit om met hem samen te werken."

Jörgensen staat voor zijn vierde seizoen in Rotterdam-Zuid. In zijn tweede jaar werd hij landskampioen met de club. Jörgensen hoopte vorig seizoen een transfer te maken, maar Feyenoord wist geen akkoord te bereiken met Newcastle United over de transfersom.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws