Deal met Fortuna Sittard kwam rond tijdens vakantie: 'Zat gister nog in Thailand'

Deal met Fortuna Sittard kwam rond tijdens vakantie: 'Zat gister nog in Thailand'

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 18:39vr 14-06-2019 om 18:39

Sjors Ultee brak zijn vakantie af voor Fortuna Sittard, dat hem donderdag aanstelde als nieuwe hoofdtrainer. De 32-jarige Ultee zat in Thailand toen de deal met Fortuna rondkwam.

"Voor veel mensen is het een verrassing, maar voor mij uiteraard niet. Een maand geleden zag ik dit ook niet aankomen", vertelt Ultee aan FOX Sports. "Ik zat gister nog in Thailand en zou volgende week pas terugkomen. Dit is een heel mooie reden om je vakantie af te breken."

Fortuna zocht een opvolger voor de vertrokken René Eijer. Het vizier werd al snel op Ultee gericht. "We hebben vlak voor de vakantie de eerste gesprekken gevoerd. Dat waren lange dagen met veel gesprekken, maar ook goede gesprekken."

"Daardoor gingen we met een goed gevoel de vakantie in. Het was makkelijk om contact te houden. We hebben veel gewhatsappt, gebeld en ge-e-maild. Ik heb zelf ook nog met m'n zaakwaarnemer gesproken. Iedere dag zijn we een stapje dichterbij gekomen. Gelukkig is het nu rond. Gisteravond laat ben ik geland. Nu staan we hier."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws