'PSV-transfer van 50 miljoen komt dichterbij, verkoop portretrechten nog issue'

'PSV-transfer van 50 miljoen komt dichterbij, verkoop portretrechten nog issue'

Gepubliceerd: zaterdag 15 juni 2019 om 07:05za 15-06-2019 om 07:05

De transfer van Hirving Lozano naar SSC Napoli komt steeds dichterbij. Volgens Italiaanse media is Napoli bereid om vijftig miljoen euro voor de Mexicaan op tafel te leggen. Lozano zelf is persoonlijk akkoord met de club, maar de handen kunnen nog niet worden geschud.

Er is nog geen overeenstemming bereikt over de verkoop van de portretrechten. Dat melden Sky Sport Italia en Sportmediaset in Italië. Napoli-voorzitter Aurelio de Laurentiis is hier altijd voorzichtig mee, maar verwacht alsnog spoedig een akkoord te bereiken. Lozano kan bij Napoli een slordige 4,5 miljoen euro per seizoen gaan verdienen, maar de kans bestaat dat hij al zijn portretrechten af moet staan aan de club.

Daar praten alle partijen momenteel nog over. Lozano is in ieder geval gecharmeerd van het voorstel dat Napoli hem voorgeschoteld heeft. Volgens Gianluca Di Marzio, doorgaans betrouwbaar, zijn er twee opties: of Napoli verhoogt het salaris en koopt de portretrechten van Lozano, die daardoor aanspraak maakt op een bedrag van rond de zeven miljoen euro, of laat het zo en neemt genoegen met de deal die er nu ligt. 

De bal lijkt nu bij PSV te liggen, dat moet bepalen of vijftig miljoen euro inclusief bonussen genoeg is voor de Mexicaan. Zeker lijkt wel dat Lozano op weg is naar Italië. La Gazzetta dello Sport schreef eerder deze week al dat Napoli bereid is om te voldoen aan de vraagprijs van PSV.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws