Voorlopig geen De Ligt-nieuws: 'Gaat nu helemaal niets gebeuren, hij is ver weg'

Voorlopig geen De Ligt-nieuws: 'Gaat nu helemaal niets gebeuren, hij is ver weg'

Gepubliceerd: zaterdag 15 juni 2019 om 16:18za 15-06-2019 om 16:18

Keje Molenaar verwacht dat er voorlopig geen duidelijkheid zal komen over de sportieve toekomst van zijn schoonzoon Matthijs de Ligt. De negentienjarige Ajax-captain lijkt hard op weg naar Paris Saint-Germain, maar wil eerst van zijn vakantie genieten.

Echtgenote Christiane en dochter Annekee waren volgens De Telegraaf al op zoek naar een woning in Parijs. Voorlopig zal er echter geen witte rook komen, verwacht Molenaar. "Er gaat nu helemaal niets gebeuren. Hij is ver weg", vertelde hij zaterdagmiddag bij NH Sportcafé over De Ligt.

De oud-verdediger van onder meer FC Volendam, Ajax en Feyenoord heeft overigens zijn bedenkingen bij de op handen zijnde transfer van zijn schoonzoon: Molenaar zou zelf voor FC Barcelona kiezen, als hij De Ligt was. "Dat je nog steeds samen met Messi kunt voetballen, zou voor mij een belangrijke drijfveer zijn." De Ligt zal zijn beslissing echter zelf moeten nemen, benadrukt Molenaar. "Zijn zaakwaarnemer (Mino Raiola, red.), zijn ouders en Barry Hulshoff. Dat zijn z'n adviseurs."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏃🏼‍♂️🏃🏼‍♀️💪🏼

Een bericht gedeeld door Matthijs de Ligt (@mdeligt_) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is PSG een goede club voor De Ligt?

(27541 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws