'Tottenham moet transferrecord verbreken om Lo Celso binnen te halen'

'Tottenham moet transferrecord verbreken om Lo Celso binnen te halen'

15-06-2019 22:15
15

Real Betis is bereid Giovani Lo Celso te laten gaan als er een bod van zo'n zeventig miljoen pond (ruim 78 miljoen euro) op tafel komt. Dat meldt Sky Sports.

Tottenham Hotspur is een van de clubs die interesse heeft in de 23-jarige middenvelder van Real Betis. De Argentijn heeft een ontsnappingsclausule van 88 miljoen pond (bijna 99 miljoen euro) in zijn contract staan, maar Betis zou ook met een lager aanbod akkoord gaan, weet Sky Sports.

Wedden

Meer odds

Lo Celso zou een overstap naar Londen wel zien zitten, ook omdat hij bij Spurs zou kunnen samenwerken met zijn landgenoot Mauricio Pochettino. Mocht Tottenham aan de vraagprijs van Betis voldoen, zou dat een nieuw transferrecord betekenen. De duurste speler ooit voor Tottenham is nu Davinson Sanchez, die voor veertig miljoen euro  overkwam van Ajax.

Overigens meldde het lokale Estadio Deportivo vrijdag nog dat Manchester United een bod zou hebben gedaan op Lo Celso. De genoemde 75 miljoen komt heel behoorlijk in de buurt van de vraagprijs van Betis.

Tottenham ook in gesprek met Olympique Lyon over de Franse middenvelder Tanguy Ndombele. Volgens The Guardian wil Lyon 75 miljoen euro vangen, Spurs denkt aan een transfersom van zo'n vijftig miljoen euro.