Update: 'Nog geen akkoord in zicht: Bayern wil meer dan 20 miljoen euro'

Update: 'Nog geen akkoord in zicht: Bayern wil meer dan 20 miljoen euro'

Gepubliceerd: zondag 16 juni 2019 om 17:18zo 16-06-2019 om 17:18

Mats Hummels staat open voor een terugkeer naar Borussia Dortmund en is bereid salaris in te leveren. Dat meldt BILD, dat stelt dat alle drie de partijen een overgang zien zitten.

Dortmund wil Hummels graag binnenhalen, Bayern München is bereid de centrale verdediger te laten gaan en ook de speler zelf ziet een overgang wel zitten. Daarvoor is Hummels bereid om salaris in te leven. Bij Der Rekordmeister vangt Hummels zo'n twaalf miljoen euro per seizoen, bij Dortmund zal zijn jaarinkomen onder de tien miljoen euro liggen.

Volgens BILD heeft Bayern München een bod van Borussia Dortmund aanvaard. De numnmer twee van het afgelopen Bundesliga-seizoen wil twintig miljoen euro plus bonussen betalen.

Voor Hummels zou een transfer naar Borussia Dortmund een terugkeer bij zijn oude werkgever betekenen. Tussen januari 2008 en 2016 verdedige hij ook al de clubkleuren van Dortmund. Bayern München plukte hem daar drie jaar geleden voor 35 miljoen euro weg.

Update 16/6 17.18: Een terugkeer van Hummels is voorlopig (nog) niet aan de orde. Kicker meldt zondagmiddag dat de vraagprijs van Bayern München aanzienlijk hoger ligt dan de door BILD genoemde twintig miljoen euro. De nummers één en twee van de Bundesliga zijn inderdaad in onderhandeling over de routinier, maar van een snel akkoord is dus geen sprake. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws