Streppel gaat Steijn achterna: Dit is een kans die niet zomaar voorbijkomt

Streppel gaat Steijn achterna: "Dit is een kans die niet zomaar voorbijkomt"

Gepubliceerd: zondag 16 juni 2019 om 16:41zo 16-06-2019 om 16:41

Jurgen Streppel gaat aan de slag bij Al-Jazira, een club uit de Verenigde Arabische Emiraten. Dat bevestigt hij in gesprek met Voetbal International. 

Streppel, voormalig coach van onder meer sc Heerenveen en Willem II, werd de afgelopen weken gelinkt aan NEC, De Graafschap en VVV-Venlo. Hij kiest nu dus voor Al-Jazira.

"Het avontuur trekt me, maar ik kan natuurlijk niet zeggen dat het financiële aspect geen argument geweest is. Dit is een kans die niet zomaar voorbijkomt", vertelt hij aan VI

Eerder waren onder meer Marcel Keizer, Henk ten Cate en Sef Vergoossen werkzaam bij Al-Jazira. "Het is een club die al jaren werkt volgens de Nederlandse manier van spelen en daar echt in gelooft, net als ik. Ik vind het een eer dat ik op die traditie bij de club voort mag borduren."

Streppel (49) heeft voor één seizoen getekend bij zijn nieuwe club, met een optie voor een extra jaar. Afgelopen seizoen werkte hij bij Anorthosis Famagusta FC, op Cyprus. Net als Streppel is ook Maurice Steijn komend seizoen werkzaam in de VAE. Hij maakte de overstap naar Al-Wahda. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws