Fledderus en FC Groningen nog lang niet uitgeshopt: Linksback is nog een optie

Fledderus en FC Groningen nog lang niet uitgeshopt: "Linksback is nog een optie"

Gepubliceerd: zondag 16 juni 2019 om 17:50zo 16-06-2019 om 17:50

FC Groningen is na het contracteren van Azor Matusiwa, Ramon Pascal Lundqvist en Gabriel Gudmundsson allesbehalve klaar op de transfermarkt. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus wil sowieso nog een aanvaller aan de selectie van trainer Danny Buijs toevoegen. 

Dat vertelt hij voor de camera van RTV Noord"Er moet nog wel wat gebeuren. We willen wat scorend vermogen toevoegen en wat meer voetbal van achteruit naar het middenveld krijgen. Ik wil vooral vooruit kijken, maar wel met wat meer power en diepte voorin", legt Fledderus uit. "Gudmondsson heeft dat bijvoorbeeld. Met Lundqvist en Matusiwa hebben we op het middenveld een slag geslagen."

Daarmee is de kous nog niet af. "Een linksback is nog een optie, maar ook een linksbenige centrale verdediger zou kunnen. Ik wil zoveel mogelijk opties voor de trainer genereren. Dat zie ik als mijn taak."

Tegenover de komst van Matusiwa, Lundqvist en Gudmundsson staat in Groningen het vertrek van onder meer Mimoun Mahi (FC Zürich), Ludovit Reis (FC Barcelona) en Julian Chabot (Sampdoria). 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws