Update: Ook PSV bevestigt tijdelijk vertrek van miljoenenaankoop Romero

Update: Ook PSV bevestigt tijdelijk vertrek van miljoenenaankoop Romero

21-06-2019 18:03 Laatste update: 18:03
99

De huurtransfer van Maximiliano Romero naar Vélez Sarsfield is bijna rond. PSV is nog in gesprek met de Argentijnse club over de afspraken, maar de club is bereid om Romero naar zijn thuisland te laten vertrekken.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV investeerde tien miljoen euro in Romero. Mede daarom heeft Vélez Sarsfield geen optie tot koop op de aanvaller. PSV hoopt dat Romero via een omweg nog altijd van waarde kan zijn in Eindhoven.

Volgend jaar zal dat dus nog niet lukken, omdat Romero op het punt staat terug te keren bij zijn jeugdliefde. Technisch manager John de Jong van PSV hoopt de huurtransfer op korte termijn af te ronden. Een bevestiging van beide clubs zal dan niet lang op zich laten wachten.

Romero kwam met hoge verwachtingen binnen bij PSV, maar werd vrijwel continu geplaagd door blessureleed. Wanneer hij fit was kwam hij in actie voor Jong PSV.

Update 18/6 23.16 uur: Vélez Sarsfield heeft op de officiële kanalen bevestigd dat Maximiliano Romero terug zal keren bij de club. Hij wordt voor een jaar verhuurd, zonder optie tot koop.

Update 21/6 18.03 uur: Ook bij PSV is het hoge woord eruit: Romero keert op huurbasis terug naar Velez Sarsfield. De twintigjarige Argentijn ligt nog tot medio 2023 vast bij PSV en sluit in principe weer aan in de zomer van 2020.

No Poll