Globoesporte: Ajax wil diep in de buidel tasten voor Neres, alsnog vertrek in 2020

Globoesporte: Ajax wil diep in de buidel tasten voor Neres, alsnog vertrek in 2020

17-06-2019 07:05
68

Ajax gaat zijn uiterste best doen om David Neres nog één seizoen voor de club te behouden, meldt het Braziliaanse Globoesporte. Volgens het medium kan Neres een nieuwe, lucratieve contractaanbieding tegemoetzien.

De 22-jarige buitenspeler uit São Paulo verlengde in september al zijn contract en ligt nu vast tot medio 2022. Volgens Globoesporte wil Ajax de nog te ontvangen transfersom van Matthijs de Ligt gebruiken om Neres wederom een aanbod te doen. De Copa América-ganger zou bovendien de garantie krijgen dat hij in 2020 wél een transfer kan gaan maken. Het Braziliaanse medium spreekt van een speciale clausule met een vastgestelde transfersom, maar laat in het midden hoe hoog deze is.

Ajax ging afgelopen winter nog voor een Chinese transfer van Neres liggen: volgens Telegraaf-journalist Marcel van der Kraan weigerden de Amsterdammers een bod van liefst vijftig miljoen euro. Nadat de vleugelspeler veel indruk maakte in de Champions League, werd hij nadrukkelijk gelinkt aan onder meer Atlético Madrid en Paris Saint-Germain.

No Poll