'Angelino kan voor fooi vertrekken: clausule niet 12, maar 6 miljoen euro'

'Angelino kan voor fooi vertrekken: clausule niet 12, maar 6 miljoen euro'

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2019 om 17:12ma 17-06-2019 om 17:12

De hoogte van de terugkoopclausule in het contract van Angelino is zes miljoen euro - en dus níet de eerder genoemde twaalf miljoen. Dat meldt het Britse The Telegraph maandag. Manchester City lijkt van plan om de Spaanse PSV-back terug te halen naar Engeland. 

The Telegraph meldt maandag dat landskampioen City 'serieus nadenkt' over het aantrekken van Angelino. Afgelopen zomer werd de jeugdinternational verkocht aan PSV. The Citizens bedongen toen blijkbaar een terugkoopclausule, die door de club van manager Pep Guardiola nu gelicht kan worden. 

Eerder op de dag werd door Nederlandse en buitenlandse media geschreven dat het een terugkoopclausule van twaalf miljoen euro betreft. The Telegraph betwist dat: het zou om een bedrag van 'slechts' zes miljoen gaan. 

Guardiola ziet Angelino volgens de krant als een 'relatief goedkope' oplossing voor het gat dat hij in de achterhoede wil opvullen. Benjamin Mendy kampte afgelopen seizoen met het nodige blessureleed en zowel Oleksandr Zinchenko als Fabian Delph is van nature geen linksback. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws