BILD: Wolfsburg heeft 'probleem van 12 miljoen' en wil af van Nederlanders

BILD: Wolfsburg heeft 'probleem van 12 miljoen' en wil af van Nederlanders

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 10:06di 18-06-2019 om 10:06

VfL Wolfsburg zit in de maag met Jeffrey Bruma (27) en Riechedly Bazoer (22). De Nederlanders drukken zwaar op de salariskosten, maar de club uit de Bundesliga is nog niet van hen af.

Volgens BILD heeft de club drie spelers in de selectie die zwaar op de salariskosten drukken, maar sportief weinig meer bijdragen. Naast Bazoer en Bruma is dat de Fransman Paul-Georges Ntep (26). Volgens het Duitse medium blokkeren de 'megasalarissen' van die drie spelers de bewegingsvrijheid van Wolfsburg op de transfermarkt. Dat salaris zou bij het trio rond de vier miljoen euro bruto per jaar liggen.

"Intern hebben we een duidelijke mening over deze kwesties", aldus sportief directeur Joerg Schmadtke (55). Het lijkt erpo dat Wolfsburg het drietal duidelijk heeft gemaakt op zoek te gaan naar een andere club, maar volgens BILD zijn de spelers er niet zo happig op hun hoge salaris op te geven. Het is nog maar de vraag of ze elders evenveel kunnen verdienen.

Bruma staat nog tot medio 2021 onder contract bij Wolfsburg. Het afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Schalke 04. Ook Bazoer staat nog twee jaar onder contract. Hij kwam het afgelopen half jaar uit voor FC Utrecht.

Poll

Zijn Bazoer en Bruma interessante spelers voor de Eredivisie?

(2801 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws