'Omgeving en familie De Ligt raadt transfer naar Paris Saint-Germain af'

'Omgeving en familie De Ligt raadt transfer naar Paris Saint-Germain af'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 10:55di 18-06-2019 om 10:55

FC Barcelona blijft hopen op het binnenhalen van Matthijs de Ligt. Volgens journalist Oriol Domenech ziet zaakwaarnemer Mino Raiola de verdediger graag naar Paris Saint-Germain gaan, maar raadt zijn omgeving die transfer af.

Dat verklaarde Domenech bij het Catalaanse Esport 3. Volgens het medium klopt het dat Raiola de voorkeur geeft aan een overgang naar de Franse hoofdstad, maar De Ligt heeft nog geen akkoord bereikt met de club. Daarom houdt FC Barcelona hoop dat de Oranje-international alsnog naar Catalonië komt.

Barcelona heeft naar verluidt al een akkoord bereikt met Ajax over een transfersom van 75 miljoen euro, maar zit sindsdien in de wachtkamer. Eerder meldde The Guardian dat de Parijzenaars De Ligt een riant voorstel hebben gedaan. In de Franse hoofdstad zou hij omgerekend ruim 1,6 miljoen euro per maand kunnen verdienen.

De Spaanse landskampioen heeft een beduidend lager aanbod gedaan, maar toch Domenech een transfer naar Barcelona nog niet uit. "PSG heeft de voorkeur van Mino Raiola, maar zijn familie en zijn omgeving hebben hem afgeraden naar Parijs te gaan. De Ligt zelf heeft nog geen besluit genomen", aldus Domenech.

Poll

Wat is het beste voor De Ligt?

(11592 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws