Emmen huurt jonge Duitser: 'Kans mezelf op op hoogste niveau te laten zien'

Emmen huurt jonge Duitser: 'Kans mezelf op op hoogste niveau te laten zien'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 12:11di 18-06-2019 om 12:11

FC Emmen huurt Jan-Niklas Beste komend seizoen van Werder Bremen. Dat hebben beide clubs bekendgemaakt via de officiële kanalen.

De twintigjarige linksback wordt voor een seizoen verhuurd aan de eredivisionist. "FC Emmen is een kleine, maar hele goede club", aldus directeur Frank Baumann op de website van Werder Bremen. "Jan-Niklas heeft nu de mogelijkheid om regelmatig op hoog niveau te spelen in de Eredivisie en speeltijd te maken."

"Bij FC Emmen krijg ik de kans om mezelf op het hoogste niveau te laten zien", vertelt de verdediger op de website van FC Emmen. "Ik wil me hier verder ontwikkelen en ik zal mijn stinkende best doen voor het team en de supporters." Voor FC Emmen betekent het de derde versterking deze zomer. Eerder werd de komst van Matthias Hamrol (doelman) en Marko Kolar (spits) al naar buiten gebracht. 

Vorig jaar zomer verruilde Beste de jeugdopleiding van Borussia Dortmund voor Werdert Bremen, dat 250.000 euro voor hem betaalde. Het afgelopen seizoen speelde hij 28 wedstrijden voor Werder Bremen Onder 23 in de Regionalliga Nord. Daarin scoorde hij twee keer.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws