'United wil Pogba in Engeland houden en gaat megacontract voorleggen'

'United wil Pogba in Engeland houden en gaat megacontract voorleggen'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 13:59di 18-06-2019 om 13:59

Manchester United gaat een uiterste poging doen om Paul Pogba voor de club te houden. Dat meldt althans The Daily Mail. Volgens het Britse medium is de club van plan om de Fransman een nieuw megacontract voor te leggen.

De middenvelder gaf dit weekend in gesprek met persbureau Reuters aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Real Madrid en Juventus zouden de belangrijkste gegadigden zijn om de Fransman over te nemen, maar volgens The Daily Mail is United niet van plan zomaar mee te werken. The Mancunians willen een laatste poging te doen om Pogba ervan te overtuigen toch in Engeland te blijven.

Momenteel verdient Pogba zo'n 290.000 pond (bijna 325.000 euro) per week. Als hij blijft wacht hem naar verluidt een nieuw contract, waardoor hij 500.000 pond (bijna 560.000 euro) per week gaat verdienen. Pogba staat nog twee jaar onder contract bij United. De club heeft de optie om met nog een jaar te verlengen.

Volgens The Daily Mail is Manchester United niet van plan om Pogba voor een habbekrats te laten gaan. Alleen wanneer de club een bedragt vangt dat hoger is dan de transfersom die het in de zomer van 2016 zelf neertelde, is de club bereid na te denken over een vertrek. United betaalde destijds zo'n 105 miljoen euro voor de Fransman.

Real Madrid zou een openingsbod hebben gedaan van 90 miljoen pond (zo'n 100 miljoen euro), maar zal dus dieper in de buidel moeten tasten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws