Zaakwaarnemer Bale heeft slecht nieuws voor United: 'Dat is niet waarschijnlijk'

Zaakwaarnemer Bale heeft slecht nieuws voor United: 'Dat is niet waarschijnlijk'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 18:34di 18-06-2019 om 18:34

Trainer Zinedine Zidane stelt geen prijs meer op de aanwezigheid van Gareth Bale bij Real Madrid. Zaakwaarnemer Jonathan Barnett sluit echter uit dat de 29-jarige aanvaller op huurbasis vertrekt uit het Estadio Santiago Bernabéu.

Real Madrid spendeerde deze zomer al meer dan driehonderd miljoen op de transfermarkt. Bale is één van de spelers die plaats moet maken, maar zijn enorme salaris staat een transfer vooralsnog in de weg. In diverse media wordt gespeculeerd over een huurdeal als oplossing voor de korte termijn, maar dat is uitgesloten. "Dat gaat niet gebeuren", stelt Barnett in gesprek met Sky Sports.

"Ik denk niet dat hij op huurbasis wil vertrekken. Hij heeft een geweldig leven en een mooi huis in Spanje", aldus Barnett. "Het moet iets uitzonderlijks zijn wil Gareth vertrekken en een verhuur staat niet op het menu." De belangenbehartiger baalt van de beslissing van Zidane om Bale te passeren. "Blijkbaar heeft Zidane besloten dat hij het zonder hem kan."

Onder meer Manchester United wordt gelinkt aan Bale, maar Barnett geeft The Mancunians weinig kans. " Ik denk dat hij daar zou passen", reageert hij desgevraagd. "Gareth is nog altijd één van de beste spelers ter wereld. Maar het is niet erg waarschijnlijk."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws