Twijfel in Eindhoven: 'Bergwijn komt daar vandaan en voor geld is alles te koop'

Twijfel in Eindhoven: 'Bergwijn komt daar vandaan en voor geld is alles te koop'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 19:12di 18-06-2019 om 19:12

PSV is dinsdag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Langs het veld speculeerden de fans veelvuldig over een mogelijke transfer van Steven Bergwijn naar Ajax.

Bennett van Fessem
EINDHOVEN

"Ik hoop dat het niet gebeurt. Ik denk, als ik in zijn hart kijk, dat hij dat niet gaat doen", laat een supporter weten aan VoetbalPrimeur. "Hij heeft denk ik al een PSV-hart, maar je moet niet te hard roepen in het voetbal." Bovendien zouden de Amsterdammers wel eens een enorme transfersom kunnen bieden. "Dan mag hij gerust gaan. Je kunt altijd Arjen Robben nog pakken."

Ook een andere fan houdt niet echt rekening met een transfer van de vleugelaanvaller naar Ajax. "Als je bij PSV weggaat, moet je hogerop gaan. Ajax is hooguit gelijkwaardig. Ik denk dat hij naar het buitenland gaat. Dat is ook veel beter voor hem. In Nederland heeft hij alles wel gehad."

"Hij komt daar vandaan en voor geld is alles te koop", plaatst een PSV-fan een kanttekening. "Laten we reëel zijn: als er een idioot bedrag komt, moet je hem laten gaan." Toch ziet ook hij Bergwijn niet naar Amsterdam vertrekken. "Dat is de cultuur, dat doe je niet. Dat gaat hij absoluut niet doen, daar zijn we niet bang voor."

Bekijk hieronder de hele video, waarin onder meer Mohammed Ihattaren aan het woord komt:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws