'Het zijn nu geen weken van de waarheid, ze weten bij PSV al jaren wat ik kan'

'Het zijn nu geen weken van de waarheid, ze weten bij PSV al jaren wat ik kan'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 22:29di 18-06-2019 om 22:29

Sam Lammers denkt niet dat de komende weken cruciaal zijn voor zijn toekomst bij PSV. De spits, die het afgelopen seizoen werd verhuurd aan SC Heerenveen, is terug in Eindhoven en wil een basisplaats afdwingen in het Philips Stadion.

Het zijn echter geen 'weken van de waarheid', geeft Lammers zelf aan. "Ik denk dat dat wel meevalt, ze weten bij PSV al jaren wat ik kan", zegt de aanvaller tegenover FOX Sports. "Ik loop hier natuurlijk al een tijdje rond. Uiteraard heb ik wel stappen gemaakt bij Heerenveen. Ik heb er veel gespeeld, doelpunten mogen maken en ervaring opgedaan. Dat maakt wel dat ik hier anders sta dan vorig jaar."

Wellicht kunnen uitgaande transfers van bijvoorbeeld Luuk de Jong of Steven Bergwijn een factor zijn voor Lammers. "Daar maak ik me niet al te druk over. Het heeft wel invloed op mij, maar zelf heb ik er geen invloed op. Het is het belangrijkste dat ik blijf spelen. Dat betekent dat ik keihard mijn best moet doen op de training en dat ga ik doen. Ik wil basisspeler worden."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws