Contractrel in Emmen: 'Ik vind van niet, maar volgens de club heb ik een contract'

Contractrel in Emmen: 'Ik vind van niet, maar volgens de club heb ik een contract'

Gepubliceerd: dinsdag 18 juni 2019 om 23:13di 18-06-2019 om 23:13

FC Groningen wil naast Glenn Bijl ook een andere speler van FC Emmen aantrekken. Het zou gaan om Nick Bakker, een linksbenige centrumverdediger van de club uit Drenthe. De contractstatus van Bakker aan de Oude Meerdijk is echter onduidelijk, waardoor Groningen niet weet of het een transfersom voor Bakker moet betalen.

Bakker zelf zegt namelijk tegen RTV Drenthe dat hij geen contract meer heeft. "Dat vind ik wel", zegt de verdediger. "En FC Emmen zegt dat ik wel een contract heb. Dat is op dit moment de status en meer kan ik er niet over zeggen."

Bij de club zelf reageert directeur Ronald Lubbers met verbazing op de situatie. "Wij hebben voor 1 april geen formeel ontslag aangevraagd voor Nick Bakker omdat we graag met hem door willen. We waren volgens mij ook in een vergevorderd stadium met hem, maar die gesprekken zijn opeens gestaakt en wij hebben ook geen aangetekende ontslagbrief ontvangen voor de uiterlijke datum. Daar zijn beide partijen, FC Emmen en ook de zaakwaarnemer van Nick, van op de hoogte."

Daar wil Bakker verder niet op ingaan. Waar de verdediger wel nog op wil reageren is de vraag of hij aanstaande zondag aanwezig is op de eerste training van FC Emmen. "Ik vind dat ik geen contract heb, dus ik ga uit van niet."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws