'Ik denk dat de mensen bij PSV zich ook zorgen aan het maken zijn'

'Ik denk dat de mensen bij PSV zich ook zorgen aan het maken zijn'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 07:00wo 19-06-2019 om 07:00

Dat PSV de selectie nog niet op orde heeft baart Hedwiges Maduro zorgen. Over een maand spelen de Eindhovenaren een belangrijke wedstrijd in de voorronde van de UEFA Champions League, maar trainer Mark van Bommel kan nog niet op volle oorlogssterkte aantreden.

"Ik denk dat de mensen daar zich ook zorgen maken, want over een maand moeten ze er staan", zegt Maduro bij FOX Sports. Wel denkt Maduro dat technisch manager John de Jong bezig is met transfers. "Je weet natuurlijk niet wat er op de achtergrond gebeurt. Ze gaan sowieso versterkingen halen, maar de vraag is wie en of dat wel gaat lukken."

PSV heeft Aziz Behich laten gaan en moet ook afscheid nemen van Angelino, die voor twaalf miljoen euro is teruggekocht door Manchester City. "Ze hebben nu helemaal geen linksback. Ook geen back-up, dus ze moeten er eigenlijk twee halen. Werk aan de winkel."

Kaj Sierhuis, die te gast is in de studio van FOX, snapt dat Angelino de stap naar een topclub maakt. De Spanjaard was vorig seizoen een van de uitblinkers aan PSV-zijde. "Daarom is het ook niet gek dat hij naar een topclub gaat. Het is een heel fijne back om erbij te hebben, denk ik. Het zou zonde zijn voor PSV als ze die verliezen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zijn de zorgen van Maduro terecht?

(2139 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws