'Clasie bereikt persoonlijk akkoord: definitieve Eredivisie-terugkeer dichterbij'

'Clasie bereikt persoonlijk akkoord: definitieve Eredivisie-terugkeer dichterbij'

19-06-2019 07:26
85

Een overstap van Jordy Clasie naar Alkmaar lijkt steeds dichterbij te komen. Website AZ Fanpage meldt dat Clasie persoonlijk al rond is met AZ. De nummer vier van de Eredivisie moet nu een akkoord zien te bereiken met Southampton, de werkgever van de middenvelder. 

Bij The Saints lijkt Clasie geen toekomst te hebben. Afgelopen seizoen werd de controleur verhuurd aan Feyenoord. De Rotterdammers besloten Clasie aan het einde van het seizoen terug te laten keren naar Engeland. In Southampton heeft de 17-voudig international nog een contract tot medio 2020.

AZ Fanpage heeft 'uit betrouwbare bron vernomen' dat Clasie (27) inmiddels een persoonlijk akkoord heeft bereikt met AZ. Afgelopen vrijdag wist De Telegraaf te melden dat de Alkmaarders vól voor Clasie gaan als opvolger van Adam Maher. Hij maakte eerder deze maand de overstap naar FC Utrecht. 

Ook Marko Vejinović vertrekt waarschijnlijk uit het AFAS Stadion. De controleur, die nog vastligt tot medio 2022, werd afgelopen seizoen verhuurd aan het Poolse Arka Gdynia. De kans is groot dat Vejinović binnenkort te horen krijgt dat hij niet voorkomt in de plannen van trainer Arne Slot, de opvolger van John van den Brom. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s