'AZ meldt zich na afgeslagen bod weer in Enschede: nieuwe aanbieding'

'AZ meldt zich na afgeslagen bod weer in Enschede: nieuwe aanbieding'

19-06-2019 08:15
121

Supporters van promovendus FC Twente hoeven op korte termijn geen aankopen te verwachten. Technisch directeur Ted van Leeuwen laat dat weten aan TC/Tubantia. Een defensief talent van de Tukkers dreigt ondertussen naar AZ te verkassen. 

In elke linie wil FC Twente volgens het regionale dagblad nog minimaal één aanwinst presenteren. Het is nog even wachten op witte rook. "We hebben wat transfers ingeleid. Daar is het wachten op", legt Van Leeuwen uit.

"Je moet niet vergeten dat we nu nog als het ware in de vorige transferwindow zitten, want de huidige contracten lopen allemaal nog tot 1 juli. Daarom hebben we van Arsenal ook speciale toestemming moeten vragen om Julio Pleguezuelo nu al mee te laten trainen bij ons."

Velthuis
Achter de schermen is AZ bezig met de komst van Tijs Velthuis. De Alkmaarders willen de jonge Twente-verdediger graag inlijven. Na een afgeslagen bod heeft AZ nu een nieuw voorstel neergelegd in de Grolsch Veste, weet Tubantia. Velthuis (17) traint op dit moment met de eerste selectie van Twente mee. Hij heeft nog een contract voor twee seizoenen in Enschede.