'Slachtoffer' van Amsterdams succes naar Tilburg: 'Lat ligt nu zo hoog bij Ajax'

'Slachtoffer' van Amsterdams succes naar Tilburg: 'Lat ligt nu zo hoog bij Ajax'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 09:47wo 19-06-2019 om 09:47

Ché Nunnely wordt woensdag medisch gekeurd in Tilburg. Een dag later signeert de vleugelaanvaller van Ajax een meerjarig contract bij Willem II. Dat bevestigt het Brabants Dagblad. 

De Telegraaf onthulde dinsdag dat Nunnely voor een definitief afscheid bij Ajax staat. Jarenlang gold de twintigjarige buitenspeler als een van de grootste talenten van sportcomplex De Toekomst.

'Het is de vraag of Willem II zonder de geweldige Europese campagne van Ajax ooit over een speler van het kaliber Nunnely zou kunnen beschikken', analyseert het BD'De vleugelspits uit Almere is een van de 'slachtoffers' van het succes.'

'Een paar jaar geleden nog leek Nunnely op weg naar Ajax 1. Het contract van de talentvolle buitenspeler werd met twee jaar verlengd tot medio 2020. Maar het kan snel gaan in het voetbal. De lat bij Ajax ligt nu zo hoog, dat Nunnely op korte termijn niet in aanmerking komt voor het eerste team.'

Tweede aanwinst
Nunnely wordt in Tilburg de tweede aanvallende versterking voor het nieuwe seizoen. Technisch directeur Joris Mathijsen wist eerder al Mats Köhlert (Hamburger SV) te strikken. Onder meer huurlingen Alexander Isak, Renato Tapia en Diego Palacios zijn vertrokken. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Krijgt Ajax spijt van deze verkoop?

(2965 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws