Lammers gevraagd naar mogelijk vertrek De Jong: 'Heb er geen invloed op'

Lammers gevraagd naar mogelijk vertrek De Jong: 'Heb er geen invloed op'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 11:18wo 19-06-2019 om 11:18

PSV-spits Sam Lammers denkt dat het prima mogelijk is om samen met Luuk de Jong de aanval van de Eindhovenaren te vormen. De aanvaller hoopt een basisplek te veroveren na zijn verhuurperiode aan sc Heerenveen.

"Ik ben wel anders binnengekomen natuurlijk", erkent Lammers voor de camera van PSV TV. "Ik heb me wel ontwikkeld als speler, ja. Ik heb dit jaar wel nodig gehad. Het is een mooi jaar voor mij geweest en nu hoop ik dat hier door te trekken", stelt hij. "Ik heb ervaring op kunnen doen en veel wedstrijden kunnen spelen. Nu ben ik weer terug en ga ik het hier weer laten zien."

Hoe zijn kansen er precies uitzien, vindt Lammers lastig in te schatten. "Dit is de eerste dag. We hebben lekker getraind en verder is het nog vrij onduidelijk natuurlijk. Er kunnen nog spelers weggaan, er kunnen nog spelers bijkomen. Dat zijn dingen die nog niet helemaal duidelijk zijn."

Luuk de Jong, zijn concurrent in de punt van de aanval, wordt in verband gebracht met een overstap naar het Mexicaanse Monterrey. Hoopt Lammers op een vertrek van De Jong? "Ik heb geen invloed op wat er gaat gebeuren en of hij wel of niet hier blijft", tekent De Telegraaf op uit zijn mond. "Of we ook samen kunnen spelen? Dat denk ik wel. Maar het is erg voorbarig om daar nu over te praten."

Poll

Denk jij dat Sam Lammers en Luuk de Jong samen in een elftal kunnen spelen?

(641 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws