'Pogba geeft voorkeur aan Juventus: riant salaris kan probleem opleveren'

'Pogba geeft voorkeur aan Juventus: riant salaris kan probleem opleveren'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 12:28wo 19-06-2019 om 12:28

Juventus en Paul Pogba zijn nog altijd met elkaar in gesprek over een terugkeer van de speler naar Turijn. De Fransman staat in de belangstelling van Juventus én Real Madrid, maar zou de voorkeur hebben voor een terugkeer naar Italië.

Dat meldt Gianluca di Marzio, die stelt dat Juventus dinsdagochtend nog met de entourage van de Fransman heeft gesproken. Hoewel Pogba een terugkeer naar de Oude Dame wel ziet zitten, zal het realiseren van een transfer nog niet zo eenvoudig worden. Buiten het feit dat Juventus eruit moet zien te komen met Manchester United, kan ook de salariseis van Pogba nog wel eens een obstakel vormen.

Pogba verdient netto een slordige vijftien miljoen euro in Engeland en is niet van plan om salaris in te leveren. Het management van Juventus is druk bezig om te kijken of er een manier is om de eisen van de Fransman in te willigen. Pas als dat lukt, gaat het verder onderhandelen met Manchester United.

Pogba stond tussen 2012 en 2016 ook al onder contract in Turijn. Daarna maakte hij voor 105 miljoen euro de overstap naar Manchester.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zie jij Pogba deze zomer terugkeren bij Juventus?

(2810 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws