Lozano tweede keus Napoli: 'Ancelotti is duidelijk, ook al is het een dure grap'

Lozano tweede keus Napoli: 'Ancelotti is duidelijk, ook al is het een dure grap'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 18:44wo 19-06-2019 om 18:44

Hirving Lozano staat níet bovenaan het verlanglijstje van Napoli. Dat stelt voorzitter Aurelio De Laurentiis woensdag. James Rodriguez geldt als eerste keus in Stadio San Paolo.

Lozano wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap van PSV naar Napoli, maar de komst van Rodriguez geniet de voorkeur van Carlo Ancelotti. De trainer van Napoli wil de 27-jarige Colombiaan overnemen van Real Madrid, dat hem de laatste twee seizoenen verhuurde aan Bayern München.

"Ancelotti is duidelijk: hij wil Rodriguez", bevestigt De Laurentiis aan Radio Kiss Kiss. "Ik weet niet of we hem honderd procent nodig hebben, maar het is duidelijk dat James getalenteerd is. Ik moet mijn trainer helpen. Hij wil James en ik zal die wens inwilligen, ook al is het een dure grap."

Napoli wil Rodriguez naar verluidt één seizoen huren met een optie tot koop van dertig miljoen euro. Het is onduidelijk of Real Madrid dat accepteert. Blijkt Rodriguez onhaalbaar, dan schakelt Napoli door naar Lozano. De Laurentiis: "Als James niet doorgaat, dan schakelen we door naar Mino Raiola om met hem te praten over Lozano."

Napoli zal in elk geval niet beide spelers halen. "We moeten niet overdrijven en zowel James als Lozano halen", besluit de voorzitter. PSV lijkt van plan om alle medewerking aan een transfer te verlenen, wanneer Napoli en het kamp-Lozano eruit zijn.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Lozano naar Napoli: zie jij het gebeuren?

(4483 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws