'Zware beschuldigingen in Brazilië: Maxwell mishandelde ex-vrouw stelselmatig'

'Zware beschuldigingen in Brazilië: Maxwell mishandelde ex-vrouw stelselmatig'

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2019 om 21:40wo 19-06-2019 om 21:40

Zware beschuldigingen aan het adres van Maxwell. Zijn ex-vrouw beweert dat ze jaren is mishandeld door de Braziliaan, die in het verleden bij Ajax, Internazionale, FC Barcelona en Paris Saint-Germain speelde.

De vrouw, Giulia Nagamine, deed volgens Minas Gerais in 2012 voor het eerst aangifte tegen Maxwell, nadat ze twee tenen had gebroken en blauwe plekken op haar arm had na een vermeende ruzie. Sindsdien zou de oud-voetballer alleen maar verder zijn gegaan, tot het punt dat hij zijn ex-vrouw ook bedreigde met de dood.

Bijna een jaar geleden verhuisde Nagamine naar Belo Horizonte en nam ze haar vier kinderen mee, uit angst voor meer geweld. Maxwell bleef in Parijs wonen. Hij is ambassadeur van de Franse grootmacht en helpt onder meer bij onderhandelingen met beoogde versterkingen. Zo schoof hij aan voor gesprekken met Frenkie de Jong.

Nagamine en Maxwell zijn inmiddels na dertien jaar huwelijk uit elkaar. De vrouw zou sinds het begin van de relatie al last hebben gehad van 'vernederingen en afpersing, zelfs in de aanwezigheid van de kinderen'. Minas Gerais heeft geprobeerd in contact te komen met Maxwell, maar de oud-international is niet bereikbaar voor commentaar.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Ligue 1 PSG

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws