Vejinovic: 'Op zoek naar club waar ik waardering krijg, is hier niet het geval'

Vejinovic: 'Op zoek naar club waar ik waardering krijg, is hier niet het geval'

20-06-2019 07:15
47

De rol van Marko Vejinovic is uitgespeeld in Alkmaar. Zijn werkgever AZ heeft de middenvelder laten weten dat hij op zoek kan gaan naar een nieuwe club. 

Afgelopen seizoen werd Vejinovic (29) verhuurd aan Arka Gdynia. Zijn contract loopt nog een paar jaar door. In een gesprek met de nieuwe trainer Arne Slot kreeg Vejinovic te horen dat hij zich donderdag niet hoeft te melden op de eerste training. 

"De trainer vindt dat ik in bepaalde aspecten die hij belangrijk vindt, minder goed ben dan andere spelers. Dat is zijn goed recht, dat respecteer ik", zegt de oud-speler van onder meer Feyenoord en Vitesse in gesprek met het Noordhollands Dagblad

"Maar ik weet van mezelf wat ik kan, ik ben overtuigd van mijn kwaliteiten. Daarom ga ik op zoek naar een club waar ik wél de waardering krijg. Hier is dat niet het geval, want AZ kiest voor iets anders."

Vanuit onder meer Rusland, Kazachstan, Servië en Polen is belangstelling. "Het is jammer dat AZ geen gebruik wil maken van mijn kwaliteiten en mijn creativiteit. Zo gaat dat soms in het voetbal."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s