'Zorgelijk nieuws voor Ajax: Odegaard en zaakwaarnemer gespot in Duitsland'

'Zorgelijk nieuws voor Ajax: Odegaard en zaakwaarnemer gespot in Duitsland'

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 14:37do 20-06-2019 om 14:37

De toekomst van Martin Odegaard ligt mogelijk in de Bundesliga. Volgens het Noorse TV2 landde de middenvelder donderdagmiddag op de luchthaven van Düsseldorf. Bayer Leverkusen wordt genoemd als mogelijke bestemming.

Volgens TV2 nam Odegaard donderdag een vlucht van Oslo naar Düsselorf, waar hij even voor twaalf uur landde. Hij deed dat in gezelschap van zijn vader Hans Erik en zijn zaakwaarnemer Bjorn Tore Kvarme. Odegaard, die het afgelopen seizoen op huurbasis speelde voor Vitesse, is hard op zoek naar een nieuwe club. Ajax wordt genoemd als belangrijke gegadigde, maar ook Leverkusen werd al eens genoemd als optie.

Met Peter Bosz heeft die club in ieder geval een trainer die Odegaard goed kent. Bayer Leverkusen ligt op ongeveer een half uurtje rijden van de luchthaven van Düsseldorf, al erkent TV2 dat het niet weet of een gesprek met die club het doel is van het tripje naar Duitsland. 

Real Madrid, de huidige werkgever van Odegaard, is volgens Spaanse media bereid mee te werken aan een vertrek. Dat kan op huurbasis óf met een terugkoopoptie. Zijn contract in Madrid loopt nog tot medio 2021.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws