'Trots' na verrassende Feyenoord-move: 'Een geweldig mooie en grote club'

'Trots' na verrassende Feyenoord-move: 'Een geweldig mooie en grote club'

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 15:58do 20-06-2019 om 15:58

Nick Marsman is trots op zijn overstap naar Feyenoord. De Rotterdamse club maakte donderdag bekend dat de 28-jarige doelman voor twee jaar tekent in De Kuip.

Marsman ziet een droom in vervulling gaan. "Van buitenaf heb ik Feyenoord altijd al een geweldig mooie en grote club gevonden. Dat ik dat nu van binnenuit mag gaan ervaren, maakt me heel trots", reageert hij op de website van zijn nieuwe club. "De goede gesprekken met de mensen binnen de club hebben mij nog enthousiaster gemaakt. Bij deze club kan ik me meten met en dagelijks verder ontwikkelen op het allerhoogste niveau in Nederland."

Marsman gaat bij Feyenoord, dat na het vertrek van Joris Delle en Ramon ten Hove een derde doelman zocht, concurreren met Justin Bijlow en Kenneth Vermeer. "Met zijn ervaring, keeperskwaliteiten en voetballend vermogen is hij een welkome versterking", verklaart trainer Jaap Stam. "Bovendien is Nick met de juiste drive competitief aan de andere drie doelmannen om er samen voor te zorgen dat ze continu het beste in elkaar naar boven kunnen halen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws