'PEC maakt werk van hereniging met Reijnen, overbodige AZ'er bedankt'

'PEC maakt werk van hereniging met Reijnen, overbodige AZ'er bedankt'

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 21:45do 20-06-2019 om 21:45

PEC Zwolle hoopt Etiënne Reijnen terug naar Overijssel te halen. De transfervrije verdediger kan zijn loopbaan afsluiten in zijn woon- en geboorteplaats, zo meldt TC Tubantia donderdagavond.

De 32-jarige Reijnen was de afgelopen anderhalf jaar actief voor Maccabi Haifa. In Israël was hij doorgaans basisspeler, maar toch werd zijn aflopende contract niet verlengd. PEC hoopt hem nu te verleiden tot een terugkeer. De mandekker doorliep de jeugdopleiding van de club en beleefde in 2006 zijn doorbraak. In totaal speelde Reijnen 150 officiële duels voor de Zwollenaren. Hij vertrok in 2011 naar AZ en speelde vervolgens nog voor SC Cambuur en FC Groningen.

Reijnen heeft volgens TC Tubantia een voorstel op zak van PEC, dat na het wegvallen van Dirk Marcellis en Diederik Boer een ervaren kracht wil aantrekken. De verdediger mag zich daarnaast in de belangstelling verheugen van FC Emmen en Cambuur. In de winterstop was er ook al even sprake van een terugkeer naar PEC, maar de club trok de aanbieding in na de aanstelling van de nieuwe trainer Jaap Stam, die zijn vertrouwen uitsprak in Darryl Lachman.

Voetbal International meldt ondertussen dat ook Marko Vejinovic in beeld was in Zwolle. De overbodige middenvelder van AZ geeft echter de voorkeur aan een buitenlands avontuur.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws