'Heerenveen toont verregaande interesse in reserve van Feyenoord'

'Heerenveen toont verregaande interesse in reserve van Feyenoord'

20-06-2019 22:53
24

Bart Nieuwkoop staat in de verregaande belangstelling van sc Heerenveen. De Friese club wil de problemen op de rechtsbackpositie oplossen met de komst van de 23-jarige Feyenoorder, zo meldt de Leeuwarder Courant.

Nieuwkoop ligt nog tot medio 2020 vast in Rotterdam-Zuid en lijkt open te staan voor een transfer. Hij gaf onlangs al aan dat hij meer aan spelen wil toekomen. De vleugelverdediger moest de afgelopen jaren onder meer Kevin Diks, Jeremiah St. Juste en Cuco Martina voor zich dulden bij Feyenoord. Hij bleef het voorbije seizoen steken op dertien competitieduels.

Bij Heerenveen heeft Nieuwkoop meer zicht op speeltijd, maar de Friese club zit voorlopig in de wachtkamer, schrijft de regionale krant. De nieuwe Feyenoord-trainer Jaap Stam wil Nieuwkoop eerst aan het werk zien in de voorbereiding, voordat hij een beslissing neemt. Naast Heerenveen toonde ook PEC Zwolle al belangstelling, maar de Overijsselse club lijkt door te schakelen.

Odgaard
De Leeuwarder Courant meldt ook dat Jens Odgaard in beeld is in het Abe Lenstra Stadion. De 20-jarige Deense spits werd eerder op de dag al in verband gebracht met Heerenveen.