AD: Feyenoord hengelt weer naar oude bekende, Fer gedroomde opvolger van Vilhena

AD: Feyenoord hengelt weer naar oude bekende, Fer gedroomde opvolger van Vilhena

Gepubliceerd: vrijdag 21 juni 2019 om 06:55vr 21-06-2019 om 06:55

Feyenoord lijkt Leroy Fer op het oog te hebben als vervanger van Tonny Vilhena, die donderdag zijn transfer naar het Russische FK Krasnodar afrondde. Volgens het Algemeen Dagblad zingt de naam van de 29-jarige controleur nadrukkelijk rond in De Kuip.

De in Rotterdam-Zuid opgeleide Fer speelde tussen 2007 en 2011 al bij Feyenoord, waarna hij een transfer naar FC Twente verdiende. Later kwam hij uit voor de Engelse clubs Norwich City, Queens Park Rangers en Swansea City, dat onlangs besloot om zijn aflopende contract niet te verlengen. Volgens het AD staat de elfvoudig Oranje-international meer dan welwillend tegenover een rentree in De Kuip.

Ook Feyenoord, op zoek naar een fysiek sterke middenvelder die Vilhena moet doen vergeten, zou een hernieuwde samenwerking met Fer zien zitten. De Rotterdammers incasseerden met de verkoop van Vilhena een bedrag van acht à negen miljoen euro en hebben dus de financiële ruimte om Fer binnen te halen. Het zou niet de eerste keer zijn dat Feyenoord besluit om een oude bekende binnen te halen: ook Jordy Clasie, Robin van Persie, Jean-Paul Boëtius, Dirk Kuyt en Karim El Ahmadi begonnen in het recente verleden aan een tweede periode in De Kuip.

De nummer drie van het voorbije Eredivisie-seizoen kwam donderdag zelf voor het eerst in actie op de transfermarkt: doelman Nick Marsman komt over van FC Utrecht.

Poll

Fer terug naar De Kuip: een goed idee?

(5228 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws