Reservekeeper verlaat PSV: 'De MLS is een optie, daar maak ik geen geheim van'

Reservekeeper verlaat PSV: 'De MLS is een optie, daar maak ik geen geheim van'

Gepubliceerd: vrijdag 21 juni 2019 om 10:12vr 21-06-2019 om 10:12

Eloy Room ziet een dienstverband in de Major League Soccer wel zitten. De goalie, die afgelopen seizoen bankzitter was bij PSV, is transfervrij en actief op zoek naar een andere club. Het avontuur in de Amerikaanse competitie trekt hem wel.

Room is op dit moment actief voor Curaçao op de Gold Cup, een toernooi dat in de Verenigde Staten wordt afgewerkt. "Ik maak er geen geheim van, het trekt me wel om een avontuur op te zoeken hier", bekent de keeper tegenover FOX Sports. "De MLS zou dan best een optie zijn. Ik ken hier ook jongens, daar heb ik ook mee gesproken. Er is nog geen contact, maar het zou wel mooi zijn."

De keeper gaat ook nog even kort in op zijn vertrek bij PSV, dat hem voor volgend seizoen geen speeltijd kon beloven. "We hebben samen besloten de optie in mijn contract niet te lichten", vertelt Room. "Dat is voornamelijk omdat ik wil spelen en die garantie kon PSV mij niet bieden. Ik sta op een kruispunt in mijn carrière en het is belangrijk voor mij om de goede keuze te maken en te gaan spelen."

Lees meer over: Eloy Room

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws