'Ex-Feyenoord- en FC Twente-talent meldt zich na 30 speelminuten bij Go Ahead'

'Ex-Feyenoord- en FC Twente-talent meldt zich na 30 speelminuten bij Go Ahead'

21-06-2019 13:48 Laatste update: 13:50
31

Rashaan Fernandes mag proberen om zich te bewijzen bij Go Ahead Eagles, meldt TC/Tubantia vrijdagmiddag. De twintigjarige buitenspeler verruilde Feyenoord in 2017 voor FC Twente en kwam sindsdien niet verder dan dertig minuten in het betaald voetbal.

Op 6 mei 2018 maakte Fernandes zijn Eredivisie-debuut tegen NAC Breda, in de voorlopig laatste wedstrijd die FC Twente op Eredivisie-niveau speelde. Afgelopen seizoen zat hij één keer op de bank bij de hoofdmacht, tijdens de seizoensouverture tegen Sparta, vervolgens kwam hij alleen maar uit voor Jong FC Twente. De transfervrije Fernandes mag zich zondag als proefspeler melden bij de eerste training van Go Ahead. De jeugdinternational van Oranje blijft volgens Tubantia in elk geval één week in Deventer.

Kowet is, nadat het op dramatische wijze promotie naar de Eredivisie misliep, al flink actief geweest op de transfermarkt. Mael Corboz, Nicolas Abdat, Wout Droste, Elmo Lieftink, Joran Swart, Max Leeflang, Boyd Lucassen en Martijn Berden zullen komend seizoen in de Adelaarshorst te bewonderen zijn. Jack de Gier volgt John Stegeman op als hoofdtrainer.