Ajax-tickets voor Johan Cruijff Schaal rap uitverkocht; kaarten na vier dagen weg

Ajax-tickets voor Johan Cruijff Schaal rap uitverkocht; kaarten na vier dagen weg

Gepubliceerd: vrijdag 21 juni 2019 om 16:40vr 21-06-2019 om 16:40

Laatste update: vrijdag 21 juni 2019 om 17:27vr 21-06-2019 om 17:27

Er is voor Ajax-fans geen kaartje meer te krijgen voor de Johan Cruijff Schaal, op zaterdag 27 juli in de Johan Cruijff Arena. De Amsterdamse club meldt dat het alle beschikbare tickets binnen vier dagen aan de man heeft gebracht en dat de wedstrijd om de eerste prijs van het seizoen dus drukbezocht zal zijn.

De kaartverkoop van Ajax begon afgelopen dinsdag voor seizoenkaarthouders, waarna leden van de supportersvereniging donderdag een kans kregen om kaarten te kopen. Nadat ook clubkaarthouders mochten proberen om tickets te bemachtigen was het duel snel uitverkocht, valt te lezen op de site van de Amsterdammers. Alleen op de F-Side zouden er nog enkele kaartjes te krijgen zijn. Alleen in het geval dat gekochte kaartjes terug worden gegeven kunnen er nog toegangsbewijzen worden gekocht.

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal wordt voor de tweede keer gehouden in het stadion van de landskampioen. Omdat Ajax zowel de titel als de beker pakte speelt het tegen de nummer twee van afgelopen seizoen: PSV. Die club heeft de beschikking over 4.500 kaarten, maar de verkoop daarvan staat pas voor volgende week gepland.

Poll

Wie wint de Johan Cruijff Schaal?

(3497 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws